Grav accident feroviar în Franța: un tren cu 320 de pasageri a deraiat provocând 20 de răniți

Accident feroviar în această dimineață în Franța unde un tren aflat pe ruta Strasbourg – Paris a deraiat. Prefectura Rinului de Jos a raportat într-o declarație că a fost unul rănit grav, în timp ce alte douăzeci de persoane au suferit răni minore.

Trenul cu 320 de pasageri la bord a deraiat între Ingenheim și Saessolsheim, la aproximativ treizeci de kilometri nord de Strasbourg. Prefectura Rinului de Jos a anunțat că pompierii sunt la fața locului și că centrul de operații a fost activat.

Citește și Cel puțin 17 persoane au murit în Brazilia din cauza ploilor abundente din ultimele zile

Se presupune că trenul a fost părăsit de la stația Strasbourg la 7:19 în această dimineață, joi, 5 martie. La un moment dat trenul a ieșit de e sine înclinându-se într-o parte. Accidentul potrivit companiei feroviare, a fost cauzat de prăbușirea unui terasament.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.