Grav accident de aviatie in Germania: un avion s-a prabusit peste o cladire, 3 morti

Grav accident de aviatie in Germania: un avion s-a prabusit peste o cladire, 3 morti

 

Sâmbătă, 20 iulie, o mică aeronavă s-a prăbușit peste o clădire din orașul Bruchsal, în debarcaderul Baden-Wuttemberg. Potrivit unor martori  se pare că avionul a pierdut controlul în încercarea de a efectua o aterizare de urgență. Toate cele 3 persoane de la bordul aeronavei au murit pe loc.

În momentul de față, poliția nu a reușit încă să clarifice motivul pentru care avionul ar fi încercat aterizarea de urgență.

Anchetatorii examinează în prezent înregistrările video ale camerelor de securitate din zonă. În același timp, autoritățile au raportat că vor folosi numărul de licență al aeronavei pentru a identifica identitatea celor 3 persoane care au murit la bord, pe lângă itinerarul de zbor efectuat.

 

Străzile din apropiere  au fost închise traficului datorită pierderii abundente de kerosen din rezervorul aeronavei.

De Claudiu Bot

Te-ar putea interesa și Pakistan, dublu atac taliban: cel puțin opt morti si 15 raniti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.