Google Earth și anomalia care a declanșat cele mai absurde teorii : „Este poarta către o lume subterană”

Teoreticienii conspirației s-au înrădăcinat în convingerea că au găsit accesul la o bază subterană. Avizul a avut loc pe Google Earth

O anomalie tehnică în funcționarea aplicației Google Earth a provocat cele mai absurde gânduri ale teoreticienilor conspirației din întreaga lume. Imaginea lansată a fost interpretată de Scott C. Waring , cunoscut pentru cercetările sale asupra extratereștrilor care a explicat lumii intuiția sa : nu este vorba de o defecțiune a aplicației Google Earth, ci un detaliu care ar exista cu adevărat și care ar afla pe coasta unei insule din Indonezia . În fotografie puteți vedea o pată neagră care se degradează în alte culori, de formă hexagonală. Dar care ar fi explicația potrivit Waring? Un fel de poartă care ar duce la o bază subterană. Este prea puțin important  că este o  imagine provocată de o anomalie tehnică..important este să se câștige cât mai multe vizualizări și like-uri.

Google Earth

Waring și-a exprimat teoria într-un videoclip pe care l-a postat pe canalul său YouTube ET Data Base .

Imaginea lui Iisus apare pe un copac: un grup de credincioși se îmbulzesc și încep să se roage

Scott C. Waring a intrat și mai adânc în discuțiile sale și a spus că a măsurat fisura , care măsoară 20 de metri lungime și 46 de metri lățime . Teoreticianul conspirației a spus că ar putea fi intrarea într-o bază subterană extraterestră. Și, cu siguranță, nu este primul și nu va fi ultima descoperire a OZN-urilor sau a anomaliilor  pe web . Gândiți-vă doar că luna trecută un bărbat a declarat că a printre fotografiile găsite pe internet prezența unui Ufo care căzuse în Antarctica.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.