Gol și sub efectul drogurilor a ucis doi preoți: „Am îndeplinit voința lui Dumnezeu”

În ultimele zile în India s-au produs crime extrem de sângeroase. Ieri, de exemplu, o femeie a fost violată de trei bărbați în timpul nopții, în timp ce dormea ​​în școala unde se afla în carantină . Celelalte două episoade privesc atacurile împotriva unor preoți . Prima a avut loc în urmă cu câteva săptămâni  când un grup de zeci de oameni înfuriați au atacat, umilit și ucis 3 preoți pe care i-au confundat cu hoți de copii. Potrivit ‘Daily Star’, atacul s-a produs chiar în fața  a doi agenți care nu au reușit să-i calmeze.

India, trei preoți au fost uciși cu bastoane de o mulțime furioasă: fuseseră confundați cu hoții de copii

Aparent motivul acestei violențe și justiția sumară este legat de zvonurile vehiculate zilele trecute. Cineva a susținut că un preot ar fi vinovat de răpirea unui copil și că ar fi ordonat ulterior vânzarea organelor. Un caz tulburător la care s-a adăugat în ultimele ore uciderea a altor doi preoți. Se pare însă că cele două evenimente nu sunt legate între ele.

Episodul la care ne referim este cel care a avut loc în Bulandshahr. Un bărbat pe nume Raju a intrat în templu complet dezbrăcat, înarmat cu o sabie și a atacat doi preoți ucigându-i și tăindu-le corpurile în bucăți. Plin de sânge, a ieșit din biserică unde a fost imediat arestat de polițiști.  Agenților  a declarat că a îndeplinit „Voința lui Dumnezeu”. Tot potrivit Daily Star, înainte de a comite crimele bărbatul ar fi consumat substanțe stupefiante.

Oroare în India : o fetiță de 7 ani a fost răpită, violată și înjunghiată în ochi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.