Glasgow, trei morți într-un atac cu cuțitul / Video

Trei persoane au murit într-un atac cu cuțitul din centrul orașului Glasgow, relatează  BBC.  Agenții unităților antiteroriste au intrat în acțiune și au izolat zona, în timp ce autoritățile au vorbit despre un „accident grav”. Conform primelor reconstrucții, accidentul a avut loc în hotelul Park Inn de pe strada West George din centrul orașului.

Polonia, un autobuz s-a prăbușit de pe un viaduct din Varșovia: unul mort și 20 de răniți

Se pare că trei persoane au fost înjunghiate până la moarte pe scările de la intrare al unui bloc de locuințe. Conform primelor informații atacatorul a fost ucis de poliție, iar potrivit poliției situația este „în prezent sub control” și nu există pericole pentru cetățeni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.