Ghislaine Maxwell, complice în crimele sexuale ale finanțatorului Jeffrey Epstein, a fost arestată

FBI a arestat-o ​​pe Ghislaine Maxwell în vârstă de 58 de ani, o femeie britanică acuzată de complicitate la infracțiunile sexuale ale finanțatorului Jeffrey Epstein  care s-a sinucis în închisoare. Femeia, care era fugară de luni de zile, este fiica fostului magnat britanic al presei britanice Robert Maxwell, care a murit în 1991. Era logodnica lui Epstein și, potrivit acuzațiilor, responsabilă de recrutarea fetelor și organizarea întâlnirilor și petrecerilor în diferitele reședințe a lui Epstein.

Ghislaine Maxwell este acum acuzată în mod oficial de asociere criminală și recrutarea minorilor în scopuri sexuale.  Potrivit anchetatorilor a „a recrutat, educat și abuzat” mai multe fete, inclusiv o minoră de 14 ani, ea însăși participând la abuzuri. Pe scurt, femeia era un inel fundamental  în sistemul de trafic și exploatare a minorilor înființat de Epstein în care zeci de fete minore au fost victime în diferitele reședințe ale finanțatorului, de la Manhattan la Palm Beach și Insulele Virgine. Maxwell va trebui să răspundă și pentru infracțiunea de mărturie mincinoasă.

Oroare în Columbia! Șapte soldați au violat o fetiță de numai 12 ani: arestați

În unele ocazii, fosta parteneră al lui Jeffrey Epstein „a fost prezentă și s-a implicat în abuzurile sexuale” ale finanțatorului asupra minorilor, potrivit unei alte acuzații făcută de procurorul federal al Manhattanului Audrey Strauss. Maxwell a răspuns în monosilabe, înainte ca judecătorul Andrea Jonhstone să decidă să o mute într-o închisoare din New York.

FBI a găsit-o pe femeia într-o reședință din New Hampshire. Imediat după moartea lui Epstein dispăruse. O singură dată, în august anul trecut, fusese observată și fotografiată la o masă în aer liber ale unui restaurant din Los Angeles. Apoi a fugit din nou încercând să-și piardă urmele până când agenții federali au arestat-o.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.