Ghinion. Un britanic a fost nevoit să fie supus unei intervenții chirurgicale de urgență după ce a fost lovit în organele genitale de o minge de golf

Incident curios în Marea Britanie unde un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost operat de urgență după ce a fost lovit la nivelul organelor genitale de o minge de golf. Episodul a avut loc pe 27 decembrie anul trecut la Tarporley, în județul englez Chesire, în timp ce bărbatul se plimba cu soția sa.

Trauma la nivelul organelor genitale l-a obligat pe tânărul de 31 de ani să meargă imediat la spital. Potrivit ziarelor locale, bărbatul nu a înțeles imediat cuvântul „fore” care a fost strigat de pe terenul de golf din apropiere, fiind lovit de minge fără ca acesta să se poată proteja cu mâinile.

Cuvântul „fore” este de fapt folosit ca avertisment de către jucătorii de golf, când după o lovitură mingea iese din teren.

Odată lovit, bărbatul a început să simtă dureri enorm de mari la nivelul abdomenului inferior, încât nici nu putea să meargă : „Cu cât treceau minutele, cu atât mă simțeam mai rău și îmi amintesc că un jucător a venit să-și ceară scuze.

Citește și Bine ați venit în Oymyakon, Siberia, cel mai rece loc din lume

I-am spus că mă simt bine, dar în schimb sufeream. […] Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva până acum. Am crezut că durerea trece în schimb, creștea tot mai mult. “ .

Tânărul de 31 de ani a fost apoi dus imediat la spitalul din Leghton, unde medicii au putut vedea ruptura unui testicul și rănirea celuilalt. După operație, bărbatul a fost supus și testelor privind fertilitatea și producția de testosteron.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.