Ghinion ! Un bărbat îi sparge ușa, bunica culturistă îl face KO !

Ghinion ! Un bărbat îi sparge ușa, bunica culturistă îl face KO !

Intrase în casa unei bătrâne spărgându-i ușa, dar nu știa ce va găsi: femeia apucă o masă și o aruncă către atacator punându-l la pământ după care a început să-l lovească cu coada de mătură.  Protagonista episodului este o femeie în vârstă de 82 de ani Willie Murphy, o asistentă socială în pensie din New York cu o mare pasiune pentru bodybuilding. “A greșit casa în care intrare ”

 

Femeia a declarat presei locale că se pregătea de  culcare, când un tânăr a început să bată pe ușa ei, cerând să intre în casă. Când bătrâna a refuzat, bărbatul s-a înfuriat și ai-a spart ușa de la intrare.

S-a plâns de o durere la ochiul stâng, medicii i-au extras trei viermi: infectat de câine / VIDEO

Ca răspuns, Murphy a apucat primul obiect pe care l-a găsit în jurul ei: o masă!  După ce a atuncat-o în el culturista s-a aruncat împotriva presupusului hoț, pulverizându-i șampon în ochi pentru a-l împiedica să vadă. Bărbatul a fost în cele din urmă bătut cu coada de la mătură.

Pe cât era de bătut însuși presupusul hoț a cerut intervenția autporităților . Înainte de a-l lua pe bărbatul rănit la secție, agenții  au  vrut să-și facă un selfie cu „bunica culturistă” , care a devenit o adevărată vedetă web. Murphy se antrenează aproape în fiecare zi și este capabilă să ridice 102 kilograme : un record la nivelul SUA și nu numai.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.