Gestul unei mirese a înfuriat internetul: și-a fixat copilul de o lună de trena rochiei și a târăt-o după ea

Mireasa Shona Carter-Brooks din Tennessee și-a dorit ca fiica ei, Aubrey  de numai  o lună, să facă parte la ceremonie – așa că a fixat  copilul de trena rochiei și a târât-o pe culoarul bisericii.

Shona Carter-Brooks s-a căsătorit în 2014, dar o fotografie șocantă a ceremoniei a reapărut recent pe popularul forum  reddit / nunți. În fotografie se vede cum mireasa merge la braț cu soțul care probabil este și tatăl micuței. Totul pare normal , cu excepția faptului că de trena rochiei era fixată micuța Aubrey de numai o lună.   Fotografia a devenit virală la acea vreme, iar doamna Carter-Brooks a lansat chiar o declarație răspunzând criticilor:

Citește și Al Treilea Război Mondial: 10 locuri sigure de refugiu în caz de conflict nuclear

“Oamenii pun la îndoială ceea ce facem, comentând negativ. Răspunsul meu este că facem ceea ce ne dorim când dorim, atâta timp cât Isus de partea noastră. Totul a funcționat bine și esete în continuare bine.  Fetița noastră de 1 lună a fost trează și a fost în asiguranță în trena mea. Cel mai important lucru este că noi am avut inimile noastre pe Hristos, care are grijă toate . Așa că țineți-vă gura !”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.