Gestul nebun al unui bărbat: dupa ce și-a ucis amanta a tăiat-o în bucăți și a îngropat-o în beton

Gestul nebun al unui bărbat: dupa ce și-a ucis amanta a tăiat-o în bucăți și a îngropat-o în beton

Un bărbat de 31 de ani din Rusia și-a ucis amanta, apoi i-a îngropat trupul în beton. Vasili Mangoshvili a fost condamnat la 9 ani de închisoare. Cei doi s-au întâlnit online, după ce Tatiana a rămas văduvă. Vasili a invitat-o pe femeie la el, în absența soției. Potrivit oamenilor legii, femeia i-ar fi cerut lui Vasili să divorțeze, însă acesta a refuzat.

Amenințat că relația sa extraconjugală va fi descoperită, bărbatul a ucis-o, scrie The Sun

Un tânăr deprimat că nu-și găsește o iubită și-a tăiat membrul

Pentru a nu-i fi descoperită crima, bărbatul i-a incendiat trupul fără viață, apoi a aruncat rămășițele într-o fântână, peste care a turnat beton. Descoperirea macabră a fost făcută, după ce mama victimei a alertat autoritățile că fiica sa nu s-a mai întors acasă de la întâlnire.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.