Gest șocant: și-a ucis tatăl de față cu alte 20 de persoane într-un apel video

Un american în vârstă de 32 de ani și-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuți în timp ce acesta era în direct pe Zoom împreună cu alte 20 de persoane. Conform rapoartelor poliției județului Suffolk, Dwight Powers, acesta este numele victimei, în timp ce vorbea printr-o conferință video  la domiciliul său din Amityville, New York, fiul său Thomas Scully-Powers intrase în casă puțin după miezul nopții și și-a atacat tatăl.

Modificări genetice: șobolanii din New York și Paris preferă acum pizza și croissantele

“Unele persoane  aflate pe videochat au observat că victima nu se mai afla în cadrul ecranului și apoi l-au auzit cum gâfâia “, a declarat  lt. Kevin Beyrer de la echipa de criminalitate a poliției județului Suffolk  pentru ziarul Nwsday.

Tot potrivit aceeași sursă,  participanții la videoconferință ar fi sunat la 911. Fiul ucigaș, conștient de sosirea polițiștilor a  reușit să fugă pe fereastră, dar a fost prins o oră mai târziu. Momentan nu se cunosc motivele care l-au  determinat pe bărbat să-și omoare tatăl.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.