Gest nobil. Cristina, o româncă din Italia a reușit să-i impresioneze pe italieni

Cristina Georgiana Vlad are în Brescia o cafenea. A decis ca la închiderea programului, în fiecare zi, să doneze săracilor alimentele care a doua zi n-ar mai fi la fel de proaspete, cum ar fi produsele de patiserie, sandvisurile sau fructele.

Cristina însă a găsit o metodă specială pentru asta, relatează milano.fanpage.it.

În fiecare seară, ea ambalează în pungi alimentele. Pe fiecare pungă atașează bilețele cu următorul mesaj: ”Se hai fami, prendi” (Dacă ți-e foame, ia). Iar lângă acest mesaj desenează o inimă.

Gestul ei a fost un exemplu pentru localnici, care vin în fiecare seară și lasă pungi cu alimente pentru nevoiași în fața cafenelei Cristinei.

Felicitări !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.