Gest nebun! Un tată și-a aruncat de la etaj cei patru copii ai săi

Tragedie pe insula Pag în Croația.

Azi dimineață în jurul orei 6,45 un tată și-a aruncat de la fereastră de la o înălțime de 6 metri cei patru copii ai săi  Doi copii ar fi în stare gravă (unul în pericol de viață), în timp ce ceilalți doi, cei mai mici, ar fi suferit răni minore.

 

Omul a fost arestat, dar motivele acestui gest nebun nu sunt încă clare. Primul ministru al Croației, Andrej Plenković, s-a declarat “îngrozit” de ceea ce sa întâmplat.

Se pare că familia este o familie cu diverse probleme.

Copiii au respectiv 3, 5, 7 și 8 ani. Toți sunt internați în spital iar cei mai mari sunt în stare gravă. Unul dintre ei este în pericol de a-și pierde viața.

Nu se cunosc deoacamdată motivele pentru care acest tată de 45  de ani a făcut acest gest nebun.

 

”Suntem cu toții îngroziți de acest act monstruos. Ancheta este în curs de desfășurare de către agenții de poliție, copiii sunt internați la spitalul Zara” a declarat primul ministru al Croației, Andrej Plenkovic.

 

Te-ar putea interesa și Foto șoc! La numai 4 luni a fost lăsat să moară în cele mai oribile condiții și plin de viermi. Părinți condamnați la închisoare pe viață

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.