Gest nebun: un bărbat se află în condiții disperate la spital după și-a tăiat singur hemoroizii cu foarfeca

Un bărbat în vârstă  40 de ani care și-a tăiat hemoroizii cu foarfeca în locuința sa din Rondissone, un oraș  în  provincia Torino. Salvat imediat de membrii familiei, care au cerut intervenția unei ambulanțe bărbatul a fost apoi dus la spitalul Chivasso în stare gravă. Bărbatul suferea de unele probleme de sănătate : din motive încă necunoscute a luat foarfeca  și s-a supus unei intervenții chirurgicale improvizate care i-a pus în pericol viața.

Citește și Și-a închis fiica în apartament și a plecat în vacanță: o fetiță de 3 ani a fost găsită fără viață de bunica ei

Povestea datează din prima săptămână a lunii ianuarie 2020. Bărbatul a decis să-și taie singur hemoroizii, cu ajutorul unei foarfece. Rudele au auzit strigătele de durere ale bărbatului și l-au găsit într-o baltă de sânge.  În momentul de față se află încă în spitalul   sub supraveghere constantă de medici și asistente. Starea lui este gravă, dar nu este în pericol de a-și pierde viața.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.