Gest nebun: oferă de mâncare și băuturi alcoolice unui cerșetor, el refuză: amenițat cu cuțitul

Un cerșetor a refuzat oferta unei femei de două ori, iar aceasta l-a amenințat cu un cuțit.  Briggette Saunders, în vârstă de 36 de ani, l-a amenințat  pe Steven Higgins că îl va ucide după ce i-a oferit bărbatului mâncare și  alcool, dar acesta a refuzat.

Un bărbat era să moară după ce a fost lins de câinele său: și totuși nu va renuța la el

Femeia  din Somerset, îl abordase inițial cu o pungă cartofi prăjiți spunându-i lui Higgins că nu ar trebui să stea acolo și că ar trebui să schimbe zona, dar bărbatul a refuzat. Femeia a plecat și s-a întors cu aceeași pungă de cartofi prăjiți și în plus și o sticlă de votcă . Atunci cerșetorul i-a spus răspicat că din locul acela el nu vrea să plece. Înfuriată femeia  a scos un cuțit încercând să-l înjughie.

Bărbatul  a avertizat poliția care s sărit în ajutorul său și a arestat-o ​​pe femeie. Briggette Saunders, potrivit Metro , a fost judecată și condamnată la 10 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.