Gest macabru: mama naște fiul prematur și-l ucide în mașina de spălat

Nadezhda Z, o coafeză din Talitsa, Sverdlovsk în Rusia, a născut prematur cel de-al patrulea său copil și l-a ucis băgându-l în mașina de spălat după care a pornit programul. Femeia a fost arestată pentru omor, relatează Mirror.

Femeia în vârstă de 31 de ani, născuse cel de-al patrulea copil prematur în weekend. Potrivit presei locale, soțul ei Denis și-a găsit soția într-o baltă de sânge la câteva ore după ce a născut și a chemat imediat o ambulanță. Medicii au făcut descoperirea tragică.

Citește și A incendiat și ucis bărbatul care i-a violat fiica de 13 ani: mama condamnată la 5 ani și 6 luni de închisoare

Poliția din Talitsa, Sverdlovsk, Rusia, a confirmat că micuțul era viu când a fost introdus în mașin de spălat. Familia și prietenii sunt în stare de șoc. Toți au declarat că Nadezhda era o mamă bună. Anchele sunt în curs de desfășurare .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.