Gest extrem: un bărbat s-a aruncat în fața metroului cu fetița de 5 ani în brațe

Gest extrem: un bărbat s-a aruncat în fața metroului cu fetița de 5 ani în brațe

Un bărbat care a decis să pună punct vieții sale  s-a aruncat pe șinele de metrou  cu fiica sa de doar cinci ani în brațe. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a murit după ce a fost lovit de metrou, în timp ce fiica lui a ajuns sub tren dar a rămas nevătămată și a scăpat doar cu câteva vânătăi.

Părinți martorii lui Iehova, refuză transfuzia de sânge fetiței lor de 10 luni: salvată de magistrat

S-a întâmplat acum două zile la New York , într-o stație de metrou din zona Bronx . Fernando Balbuena-Flores , un imigrant de origine hispanică, ajunsese în stație în jurul orei 8 dimineață împreună cu fiica sa, pe care o avea de la fosta soție. Bărbatul s-a aruncat în fața metroului murind pe loc, în timp ce din fericire, când bărbatul s-a aruncat a servit ca scut pentru copilă și a ajuns sub tren. Mecanicul, cu o experiență de 20 de ani în servicu,  a fost internat la spital sub șoc.

De la începutul anului, au existat cel puțin 33 de cazuri de persoane care s-au sinucis  în stațiile de metrou din New York : unele au fost cazuri clare de sinucidere, așa cum s-a întâmplat în Bronx, alte accidente tragice. Copilul , adus la camera de urgenta, a fost recent externată .

“Fiica mea este într-o sănătate perfectă, Dumnezeu și îngerii au salvat-o, acum este în stare de șoc, dar din fericire, este încă aici cu noi” – a explicat mama copilului, relatată de New York Times.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.