Gest extrem: și-a împușcat în cap fosta soție de față cu copiii ei

Paola Pereyra, în vârstă de 36 de ani, a fost împușcată mortal în fața casei în care locuia împreună cu copiii și noul partener din Florencio Varela (Buenos Aires), Argentina. Fostul soț și tatăl copiilor săi, Ernesto González în vârstă de 48 de ani, a împușcat-o pe femeia fără apărare. Este cea de-a 22-a  crimă de când a început carantina în Argentina.

Paola Pereyra , în vârstă de 36 de ani, a fost împușcată mortal în fața casei în care locuia împreună cu copiii și noul partener în orașul  Florencio Varela din Buenos Aires, Argentina.   Potrivit martorilor, fostul soț al femeii s-a dus la locuința femeii pentru a le aduce mâncare. Când femeia a deschis ușa între cei doi s-a iscat un  argument violent și González a împușcat-o în direct în cap de față cu copii ei. Bărbatul a fugit imediat de la fața locului dar a fost arestat la scurt timp.

Arma încă găsită, iar bărbatul a fost arestat cu acuzația de omor agravat. Conform datelor colectate de Observatorul Femicidelor „Asociación Civil Casa del Encuentro”, 21 de femei au fost ucise începând cu 20 martie, inclusiv patru minore, scrie publicația Infobae.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.