Gest extrem: pierde la video jocuri și își taie gâtul cu drujba

Gest extrem: pierde la video jocuri și își taie gâtul cu drujba

Un video joc s-a încheiat în tragedie. Pavel Matveev, un adolescent în vârstă de 15 ani, a murit în Mogochino, Rusia, în regiunea Tomsk.

Băiatul trăia împreună cu mama sa, a cărei identitate este nu a fost făcută publică, și avea o puternică dependență de video jocuri. El și-a petrecut zile întregi pe computer jucându-se cu video jocurile pe care chiar mama sa i le-a făcut cadou.

Un băiețel de 5 ani a scăpat cu viață ca prin urechile acului după ce a ieșit afară pe pervaz de la etajul al 13-lea

Potrivit primelor reconstrucții, se pare că, după ce a pierdut un joc, Pavel s-a dus la grădina din spatele casei, a luat o drujbă și și-a tăiat capul. Investigațiile sunt în curs de desfășurare, dar ipoteza cea mai probabilă pare a fi aceea de sinucidere.

Anchetatorii caută o posibilă legătură cu fenomenul Blue Whale care a cauzat un număr mare de victime în Rusia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.