Gest de o cruzime rară: un câine a fost aruncat ”din distracție” de la o înălțime de 30 de metri / Video

Un tânăr a fost filmat în timp aruncă un câine în mare, de pe o stâncă, în Falmouth, apoi se vede cum animalul înoată disperat să ajungă la mal.

Cazul i-a scandalizat pe britanici după ce înregistrarea a ajuns pe rețelele de socializare, apoi a fost preluată de presă. Între timp, imaginile au fost șterse de pe platformele de socializare. Bietul câine a fost aruncat de la aproape 30 de metri și, miraculos, a supraviețuit, fără să fie rănit.

Citește și Ucraina, fiul de trei ani al unui deputat de la Kiev a fost ucis într-o ambuscadă

Poliția britanică caută un individ care s-a distrat aruncând câinele în mare. Prietenii îl filmau cu un telefon în timp ce bărbatul poate fi auzit cum râde.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.