Gerul a paralizat Bangladesh lăsând 50 de morți

Cel puțin 50 de oameni au murit în Bangladesh, în timp ce vremea rece continuă să măture toată țara, au spus oficialii. Temperatura cea mai scăzută a țării în acest an a fost de 4,5 grade duminică devreme în Tetulia, un oraș de frontieră din nordul Bangladeshului, a declarat biroul meteo.

Cel puțin 17 persoane au murit din cauza  infecțiilor respiratorii acute și alte 33 din cauza diareei cauzate de  viruși și alte boli  de la 1 noiembrie până la 28 decembrie, a declarat Ayesha Akhter, un înalt funcționar al direcției de sănătate a guvernului. Spitalele din Bangladesh sunt aglomerate de oameni care suferă  de răceală,  gripa , deshidratare  și pneumonie .

Citește și Siria: în două săptămâni peste 235 de mii de civili au fugit în provincia Idlib

Cei cu venituri mici, în special muncitorii, sunt cei mai răi afectați de vremea rece, deoarece nu au cu ce se îmbrăca, scrie Independent, în timp ce mulți alții, în special copiii și persoanele în vârstă, sunt predispuși la boli precum pneumonia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.