Germania, un bărbat înarmat a masacrat o întreagă familie în Rot am See: cel puțin șase morți

Germania, un bărbat înarmat a masacrat o întreagă familie în Rot am See: cel puțin șase morți. Atacatorul care a deschis focul într-un oraș din apropiere de Nuremberg a fost oprit de poliție

Cel puțin șase persoane au fost ucise într-un atac armat  într-o clădire din Rot am See, un oraș la vest de Nuremberg, Germania . Potrivit poliției, care vorbesc și despre „mai mulți răniți”, au declarat că este  un adevărat masacru în familie . Atacatorul a fost arestat, dar există și alți suspecți.

Citește și Africa a fost invadată de milioane de lăcuste, agricultorii au pierdut totul

Pe lângă cei șase morți, toți aparținând aceleiași familii, potrivit publicației Bild , există și mai mulți răniți. Deși motivul nu este încă clar, prima ipoteză a anchetatorilor este aceea că a fost din motive personale.  Pe Twitter, poliția din Aalen spune că atacula fost făcut dintr-o clădire mică a orașului cu 5200 de locuitori.

UPDATE:

Autorul masacrului este un tânăr german de 26 de ani. Acest lucru a fost dezvăluit de poliția locală în cadrul unei conferințe de presă la fața locului. În spatele gestului, o „dramă de familie”, au spus anchetatorii. Băiatul și-a ucis mama și tatăl, precum și alte patru persoane, doi bărbați și două femei, „a căror legătură cu criminalul este încă necunoscută” au spus agenții.   Alte două persoane au fost rănite, una dintre ele este în pericol de a-și pierde viața.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.