Germania, un bărbat cumpără din greșeală 27 de mașini Tesla: compania îi trimite o factură de 1,4 milioane de euro

Cumpără din greșeală 27 de mașini Tesla printr-o companie americană care îi trimite o factură de 1,4 milioane de euro. Protagonistul poveștii incredibile este un cetățean german, victimă a unei erori de calculator. Și când ne gândim că totul a început cu o simplă schimbare de mașină. Bărbatul, de fapt, și-a propus să-și schimbe mașina veche, un Ford Kuga, cu o nouă și foarte sofisticată Tesla Model 3, profitând și de stimulentele pe care guvernul german le pune la dispoziția celor care cumpără mașini electrice. Odată ce a  ales modelul de pe site-ul producătorului auto, totuși, ceva nu a mers bine. Bărbatul, de fapt, a apăsat butonul „finalizează achiziția” fără a putea continua.

Moartea misterioasă a elefanților din Botswana: sute de pachiderme găsite în apropierea bazinelor de apă

Prin urmare, în așteptarea confirmării, bărbatul a continuat să încerce să cumpere vehiculul Tesla timp de aproximativ 2 ore.

La scurt timp după, amarul adevăr: compania fondată de Elon Musk prin intermediul site-ului a mulțumit clientului pentru achiziționarea a 27 de mașini Tesla pentru „suma modestă” de 1,4 milioane de euro. Dar ghinionul omului nu s-a terminat aici. Când victima, de fapt, a încercat să anuleze comanda, a descoperit că va trebui să plătească 2,7 mii de euro pentru „rezervarea” sa, sau 100 de euro pentru fiecare mașină „nedorită”.

Contactând Tesla, compania a recunoscut eroarea computerului, permițându-i bărbatului să plătească doar una dintre cele 27 de mașini cumpărate greșit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.