Germania: un bărbat a fost ucis de agenți după ce a amenințat mai mulți trecători cu o sabie

Poliția germană a omorât aseară un bărbat care flutura o sabie amenințănd mai multe persoane. Sunt multe puncte obscure în acestă întâmplare. Agenții au intervenit într-un club sportiv din Hoppstaedten-Weiersbach, la 140 de kilometri sud-vest de Frankfurt, după ce suspectul a amenințat mai mulțe persoane cu o sabie, a lovit o mașină și a fugit într-o într-o pădure din apropiere.

Mama găsește casa devastată după petrecerea fiului ei: a fost găsit spânzurat câteva ore mai târziu

Poliția a intervenit cu forțe speciale și cu un elicopter. Bărbatul care a amenințat cu sabia și care corespundea descrierii, a fost identificat. Ofițerii l-au împușcat și l-au ucis în circumstanțe neclare. În acets moment identitatea omului este necunoscută.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.