Germania sub șoc: o adolescentă de 15 ani și-a ucis frățiorul de 3 ani cu mai multe lovituri de cuțit

Poliția germană a arestat o fetiță de 15 ani, acuzată de uciderea frățiorului ei în vârstă de 3 ani . Anchetatorii spun că miercuri seara, tânăra a luat un cuțit și i-a provocat răni fatale copilului după care a fugit. Autoritățile au început să o caute folosind elicopterele și a unităților canine.

Cazul a zguduit profund opinia publică germană. Aseara, parintii, un cuplu de origine poloneză, au gasit trupul copilului fara viata și cu rani evidente provocate de o arma de taiere . Imediat poliția au alertat poliția și au început să apară primle suspiciuni privind adolescenta Oliwia-Marta K., scrie Radio ZET

O mamă și-a masacrat fiul adoptiv în bătaie până l-a ucis: ” A căzut”

Căutările au durat câteva ore la care au paticipat un număr mare de agenți. În timpul nopții, Oliwia-Marta K. a fost găsită și reținută. Toate indicii sugerează că ea este cea care l-a ucis pe cu un cuțit pe băiețelul de trei ani. Motivul crimei șocante încă nu a fost descoperit. Părinții celor doi minori, încă sub șoc, nu au fi putut să ofere o posibilă explicație a poveștii și sunt ajutați în mod constant de psihologi. Tânăra de cincisprezece ani va fi interogată în următoare ore.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.