Germania se pregătește pentru alte 4-5 luni de măsuri severe

Pentru următoarele 4-5 luni, vor avea loc o ușoară relaxare a restricțiilor sau deloc, au fost cuvintele  ministrului economiei din Germania.

Germanii trebuie să se pregătească pentru alte 4-5 luni de măsuri restrictive . Acest lucru a fost declarat de ministrul economiei din Germania, Peter Altmaier , cu referire la semi-blocarea impusă în urmă cu câteva săptămâni de cancelarul Angela Merkel în încercarea de a micșora curba de infecții din țară.

Citește și Italia, familia infectează îngrijitoarea fără contract și o aruncă în stradă. Povestea absurdă a Elenei

Pe scurt, al doilea val , potrivit autorităților germane, va fi ca în aceeași perioadă a anului, între martie și aprilie.  Cancelarul Angela Merkel a declarat săptămâna trecută că al doilea val va fi probabil  mult mai grav decât primul.

Nu suntem încă în siguranță“, a spus Altmaier despre datele de infecții. Duminică, 15 noiembrie, Institutul Robert Koch a raportat că numărul pozitivilor din Germania au crescut cu 16.947 în 24 de ore, pentru un total de 790.503 cazuri în total. Victimele săptămâna trecută au fost 261, cel mai mare număr din aprilie trecut.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.