Germania, primarul orasului Hockenheim a fost atacat in toiul noptii: se afla in stare grava la spital

Germania, primarul orasului Hockenheim a fost atacat in toiul noptii: se afla in stare grava la spital 

Dieter Gummer, primarul social-democrat din Hockenheim, din sud-estul Germaniei, a fost rănit grav în propria sa locunță de către un bărbat. Atacatorul ar fi sunat la ușă în toiul nopții și l-a atacat. Primarul de 67 de ani a fost lovit cu un pumn în fașă de îndată ce a deschis ușa și a căzut, lovindu-se la cap iar acum se află în stare gravă la spital.

 

Dieter Grummer se află pe postul de primar din 2004 și era pe cale să-și părăsească funcția la sfârșitul lunii august.

Te-ar putea interesa și SUA, cutremur de magnitudinea 4.3 lângă San Francisco

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.