Germania, o fetiță a fost închisă în întuneric ani de zile de familie

Oroare în Eberswalde , Germania . O fetiță de numai 5 ani a fost închisă de familie într-o cameră pe întuneric mai bine de doi ani. Cazul a explodat acum, în ciuda faptului că familia era sub observație încă din 2017, datorită presei și anchetei ulterioare deschise de poliție. Fetiței i s-au constatat deficite importante în nutriție și în capacitatea de a se exprima.

Citește și Și-a închis fiica în apartament și a plecat în vacanță: o fetiță de 3 ani a fost găsită fără viață de bunica ei

“De la mijlocul anului 2017, colaborăm cu Biroul de copii al districtului Barnim pentru a ajuta familia”, a spus un politician local, Baniel Kurth. Cu toate acestea, nu a fost făcută nicio monitorizare a acestor observații, relatează Bild. Numai în noiembrie 2019, un asistent social a dat alarma.

Potrivit lui Märkische Oderzeitung, fetița nu mai văzuse lumina zilei de ani de zile. Evenimentele au avut loc în Eberwald , un oraș mic din Brandenburg, la nord de Berlin. Pe baza știrilor apărute în presa locală, urmărirea penală a decis deschiderea unei anchete. “Am deschis o anchetă în rapoartele de presă”, a declarat astăzi procurorul Ingo Kechichian. Fata a fost dusă la spitalul din Bernau înainte de Crăciun, unde au existat deficite semnificative în nutriție și în capacitatea de a se exprima, relatează Dpa.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.