Germania, o explozie la o mină: 35 de mineri blocați la 700 de metri sub pământ

Este o cursă împotriva timpului pentru a salva 35 de mineri prinși la 700 de metri adâncime, după o explozie în mina Teutschenthal din estul Germaniei. Autoritățile locale au raportat acest lucru, adăugând că lucrătorii se află într-o zonă de securitate subterană unde primesc oxigen.

Jaf de un milion de lire în Marea Britanie! Hoții au furat un camion plin cu jocuri erotice. Apelul poliției

Doi muncitori ar fi fost răniți în explozie. Pompierii fac tot posibilul pentru a salva oamenii. Peste o sută de oameni lucrează în acea mină.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.