Germania, medicii se dezbrăcă în semn de protest: “Nu avem măști, suntem carne de măcel”

Germania, ca și în cele mai multe țări , există o lipsă mare de echipamente de protecție personală: din acest motiv, un grup de medici generaliști a decis să organizeze un protest senzațional, pozându-se goi : „Este simbolul condiției noastre vulnerabile în fața virusului”. Germania a înregistrat până acum 6.129 de victime.

Coronavirus, în Germania numărul infecțiilor a început să crească

Grupul de medici  – numit  Blanke Bedenken – a decis să protesteze pozând dezbrăcați. „Nuditatea este un simbol al vulnerabilității noastre împotriva virusului”, a spus dr. Ruben Bernau, medic de familie care, la fel ca alți mii de colegi, așteaptă de săptămâni întregi să primească halate , mănuși și măști  de unică folosință.

Jana Husemann, un  medic generalist, a declarat: „Bineînțeles că  dorim să continuăm tratarea pacienților, dar avem nevoie de echipamente de protecție adecvate. Am fost obligată de mai multe ori să-mi cos singură măști”

Personalul medical a raportat furtul dezinfectantului și măștile din spitale, pentru care poliția a dat vina pe bandele criminale organizate. Ca urmare, multe spitale și-au sporit securitatea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.