Germania: Un invalid în scaun cu rotile electric amendat pentru că era…băut

Germania: Un invalid în scaun cu rotile electric amendat pentru că era…băut

Legea germană aplică sancționarea privind condusul în stare ebrietate și persoanelor invalide în scaune eletrice.

Un bărbat a fost oprit de poliția din Sassonia,  Germania pentru că avea alocoolemia în sânge de 5 ori mai mare decât permite legea.  Până acum nimic de spus. Dar ceea ce a stârnit perplexitatea este că protagonistul este o persoană cu dizabilități ”țintuit” scaunul cu rotile electric. Din nefericire pentru omul care va fi amendat, legea germană aplică pedepsele prevăzute pentru conducerea în stare de ebrietate oricărei persoane în  scaun  cu rotile.

La doar 33 de ani, bolnav de cancer terminal, se căsătorește cu 7 ore înainte să moară

Patrula de polițiști a intervenit după ce a fost avertizat de un trecător care a observat că omul cu handicap a rămas blocat în ”vehiculul”  său din cauza bateriei. Agenții au chemat apoi o ambulanță pentru a aduce omul acasă, dar un control ulterior a relevat un nivel al alcoolului din sânge de 2,5 g / litru: de cinci ori rata maximă permisă de 0,5 g / litru. Ulterior bărbatul invalid a fost amendat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.