Germania, indicele de contagiune crește în continuare: a ajuns la 1.13

Indicele de contagiune R din Germania a crescut în continuare, pentru a patra zi consecutivă.  Conform actualizării Robert Koch Institut, indicele a crescut  la 1.13, acest lucru însemnând  că, în teorie, 10 persoane infectează altele 11. Centrul epidemiologic național subliniază însă că estimarea prezintă elemente de incertitudine, având în vedere că odată cu creșterea numărului absolut, pot fi fluctuații puternice ale indicelui de contagiune.

Președintele Koch Institut, Lothar Wieler, a repetat în mai multe rânduri că este foarte important să se mențină rata sub 1,0, deoarece numai în acest fel epidemia poate avea o tendință descendentă. Chiar și cancelarul Merkel a declarat că indicele de contagiune este un criteriu important în stabilirea relaxării măsurilor de blocare.

Susține că are o relație cu o fantomă de peste doi ani, dar acum are probleme din cauza carantinei …

În cel puțin cinci locații, limita infecțiilor stabilită de guvern a fost depășită. De fapt, districtele Coesfeld (Renania de Nord Westfalia) și Greiz au depășit limita de 50 de noi infecții la 100.000 de locuitori. Acestea sunt date pe care Germania le privește cu mare îngrijorare. Pornind de la rata infecției, conform Rki ieri a fost la 1.1, vineri a fost la 0.83 , joi la 0.71 joi și miercuri la 0.65. Aceste dimensiuni sunt susceptibile la variații considerabile și sunt un semn de îngrijorare.

Germania: mii de oameni au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor, zeci de arestări

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.