Germania, incendiu de grădină zoologică în seara de Anul Nou: multe animale au murit

Un incendiu într-o grădină zoologică din Krefeld în vestul Germaniei, lângă granița cu Olanda, a ucis un număr mare de animale în primele ore ale noului an. Autoritățile nu au  comentat în cauzele incendiului

Citește și Și-a ucis sora însărcinată cu 12 lovituri de cuțit, apoi a cerut o biblie

Gradina zoologica Krefeld a anuntat ca întreaga casă de maimuțe a fost incendiată și că toate animalele din interior au murit. Agenția de știri germană Dpa a specificat că animalele moarte sunt cimpanzeii, orangutanii și două gorile, precum și liliecii și alte păsări.  Atât grădina zoologică, cât și autoritățile municipale au spus că încă nu se cunosc cauzele incendiului și că poliția a deschis o anchetă. Gradina zoologica va rămâne astăzi închisă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.