Germania, focar de Covid într-un restaurant imediat după redeschidere: 18 infectați, 133 în carantină

Optsprezece persoane au rezultat  pozitiv pentru coronavirus după ce au participat la o cină într-un restaurant din Germania. Potrivit autorităților, clienții  nu au respectat multe reguli de distanțare  , din acest motiv riscă acum și o amendă severă.

Infecțiile cu coronavirus în Germania continuă să fie sub control și în scădere. Potrivit Koch Institut ieri s-au înregistrat 289 de noi infecții si 10 decese pentru un total de 178,570 infectii si 8,257 decese de la începutul situației de urgență. În prezent, în toată țara se numără  9.100 de cazuri iar acum celebrul R-0, adică rata de infecție pe care institutul o oferă săptămânal, a crescut ușor săptămâna trecută, ajungând la 0,94 de la 0,89 .

VIDEO | Pentru că nimeni nu o credea, o fetiță de 12 ani și-a înregistrat pe ascuns unchiul în timp ce abuza ea

Din urmărirea contactelor s-a constatat că grupul de participanți la cină a fost mult mai mare decât s-a presupus inițial. Autoritățile medicale au impus carantină obligatorie pentru 133 de persoane, care cel puțin pentru următoarele 14 zile vor fi obligate să respecte izolarea la domiciliu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.