Germania, fiul fostului președinte Weizsaecker a fost ucis în timpul unei conferințe: criminalul arestat

Fiul fostului președinte german Richard von Weizsäcker a fost înjunghiat și ucis la o clinica din Germania, în Charlottenburg , marți seara. Fritz von Weizsaecker, 59 de ani, medic primar , a fost atacat în timp ce ținea  un discurs în fața a aproximativ douăzeci de persoane. Ucigasul a fost arestat. Printre spectatori s-a aflat și un polițist în civil care, intervenind în apărarea medicului, a fost rănit grav.

Franța, o tânără de 29 de ani însărcinată a fost ucisă de mai mulți câini într-o pădure

Deocamdată, motivele atacului rămân necunoscute. Von Weizsaecker a vorbit despre boala hepatică în cadrul conferinței din clinica Schlosspark, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Berlin. Medicul a murit în aceeași cameră în care a avut loc conferința, în ciuda încercărilor de a-l stabiliza.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.