Germania extinde restricțiile până la începutul lunii ianuarie

Germania își va extinde restricțiile pentru a combate pandemia Covid-19 până la începutul lunii ianuarie, inclusiv închiderea barurilor și restaurantelor și restricțiile pentru participanții la întâlniri privat, a anunțat cancelarul Angela Merkel.

Citește și Covid, Austria anunță testarea în masă populației începând cu 4 decembrie

“Trebuie încă să depunem eforturi, numărul infecțiilor zilnice este încă prea mare”, a spus ea după mai bine de șapte ore de discuții cu liderii celor 16 Lander.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.