Germania extinde restricțiile împotriva Coronavirus până pe 10 ianuarie

Angela Merkel a anunțat că restricțiile în vigoare în Germania pentru contracararea celui de-al doilea val de Coronavirus vor fi prelungite până pe 10 ianuarie.

Citește și Marea Britanie, vaccinul aprobat de Pfizer-BioNtech, va fi disponibil la nivel național începând cu săptămâna viitoare

Barurile și restaurantele vor rămâne închise în toată țara, împreună cu sălile de sport, locuri de întâlnire, teatrele și cinematografele.  Școlile vor rămâne deschise, cu obligația măștilor, precum și magazinele și saloanele de coafor. Următoarea consultare va fi pe 4 ianuarie, pentru a se decide următorul decret.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.