Germania este gata să aprobe restricții severe începând cu 16 decembrie

Angela Merkel va trebui  să anunțe în câteva aprobarea blocării totale pe întreg teritoriul Germaniei , care va începe miercuri, 16 decembrie. Decizia guvernului german, luată în acord cu toți cei 16 teritorii ai statului, vine în urma creșterii infecțiilor înregistrate în ultimele zile , cu un vârf de 29 mii de cazuri și 483 de decese atinse sâmbătă 12. Măsurile vor fi același lucru pe întreg teritoriul german, cu excepția unor mici diferențe probabile între landuri.

Citește și Covid și Crăciunul, OMS: „Atenție, bucuria se poate transforma în tristețe”

Prin urmare, începând cu 16 decembrie, toate magazinele care nu sunt specializate în produse alimentare, vor fi închise, în timp ce școlile și grădinițele vor anticipa începerea sărbătorilor de Crăciun . Celelalte activități comerciale precum restaurante, baruri, săli de sport, cinematografe și teatre au fost deja închise de la 2 noiembrie : „Este absolut clar că trebuie să acționăm pentru a evita o urgență națională de sănătate ” .

Cu toate acestea, aceste măsuri nu au fost suficiente pentru a opri valul de infecții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.