Germania, escaladează zidul închisorii pentru a intra în celula fostei iubite să-i ceară iertare

Germania, escaladează zidul închisorii pentru a intra în celula fostei iubite să-i ceară iertare Tânărul de 18 ani, pentru a nu rămâne încastrat prin gardul ghimpat, a încercat escaladarea  pe jumătate dezbrăcată. După refuzul de a coborî, a fost necesară intervenția pompierilor

Ajutați de mamă, doi frați au ținut o adolescentă captivă timp de două luni și au violat-o cu o șurubelniță

Dragostea este singurul lucru care poate să dărâme ziduri… așa se spune nu ? Un tânăr german de 18 ani, disperat , era convins că va reuși să treacă de zidurile și sârma ghimpată a închisorii Vechta pentru a ajunge la fosta lui iubită să-i ceară iertare și să întoarcă la el. Da nu a fost așa… Când poliția închisorii le-au ordonat tânărului să coboare, a refuzat, trebuia neapărat să se împace cu fata care l-a părăsit ! Și astfel au intervenit pompierii forțându-l să coboare cu ajutorul unei scări.

O scenă din Romeo și Julieta în care Romeo ar putea fi denunțat…..

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.