Germania, din 2021 proprietarii câinilor vor fi obligați să-și scoată animalele afară cel puțin de două ori pe zi

În Germania , proprietarii câinilor vor fi obligați să își scoată prietenii cu patru picioare pe cel puțin de două ori pe zi. Aceasta este „Hundeverordnung”, o normă privind câinii. Legea a fost anunțată de ministrul Agriculturii, Julia Klöckner și, dacă va fi aprobată, ar trebui să intre în vigoare în 2021. Legea prevede, de asemenea, că și câinii să stea afară cel puțin o oră , nu vor putea sta singuri în casă  ziua legați cu un lanț sau lesă pentru perioade lungi.

De ce dorm caii în picioare?

“Câinii nu sunt animale de pluș. Au propriile nevoi, care trebuie luate în considerare”, a spus ministrul care a propus legea, adăugând că această normă se bazează pe dovezile în care mulți dintre cei 9,4 milioane de câini din Germania nu primesc atențiile necesare iar în baza unor noi descoperiri științifice s-a demonstrat că aceste animale au nevoie de „un număr suficient de activități și să fie în contact cu natura” în fiecare zi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.