Germania, descoperirea îngrozitoare a celor cinci copii morți într-un apartament: „uciși de mama lor”

O dramă de familie a zguduit Germania în Solingen , Westfalia, unde o femeie de 27 de ani și-a ucis cei 5 copii înainte de a încerca să-și ia propria viață aruncându-se sub un tren în gara centrală din Duesseldorf . Alarma a fost declanșată de fiul cel mare, un băiat de 11 ani pe care femeia îl adusese cu ea la gară și care singur a ajuns la Moechengladbach, la 60 km distanță, unde și-a alertat bunica.

Poliția Wuppertal crede că băiatul a plecat înainte ca mama sa să încerce să se sinucidă, a explicat purtătorul de cuvânt Jan Battenbreg, confirmând elementele acestui caz  îngrozitor. Corpurile neînsuflețite ale celor mici – trei surori de 1, 2 și 3 ani și doi frați de 6 și 8 ani – au fost găsite de poliție într-un apartament de pe Hasselstrasse din Solingen. Un oraș de 160.000 de locuitori, cunoscut pentru producția de cuțite și săbii. Aici copiii locuiau cu mamele lor, la etajul al treilea al unei clădiri gri, în jurul căreia se adunau vecinii și trecătorii, șocați de cele întâmplate.

„Tatăl nu este suspectat și nu a participat în niciun fel la eveniment ”, a explicat Battenberg, care a adăugat cu prudență că cauza deceselor micuților „este încă de stabilit”. Potrivit zvonurilor adunate de presa locală și, deocamdată neconfirmate de poliție, copiilor li s-ar fi putut administra somnifere, în cantități evident letale. O ipoteză la care se poate confirma  prin rezultatele autopsiilor.

Citește și Un băiețel în vârstă de 12 ani descoperă că are leucemie: fratele său geamăn murise cu două săptămâni mai devreme

Mai multe s-ar putea afla vineri prin conferința de presă programată pentru ora 12:00. Imediat după uciderea copiilor, mama a plecat la Duesseldorf împreună cu fiul său cel mare – capitala se află la aproximativ 35 km de Solingen – și aici, în gara centrală, tânăra de 27 de ani s-a aruncat între șinele de metrou, pe peronul 11 ​​al liniei. S1. Cu toate acestea, femeia a supraviețuit și este acum internată în stare gravă. “Nu este încă în măsură să răspundă”, a explicat purtătorul de cuvânt.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.