Germania: cere sa probeze o masina Ferrari de epoca si fuge

Germania: cere sa probeze o masina Ferrari de epoca si fuge

Un bărbat s-a prezentat la un salon auto pretinzând că dorește să cumpere o mașină, dar în timpul testărilor a luat-o la fugă. Poliția este pe urmele hoțului care se pare că este de negăsit.

 

Vânzătorul a învățat că nu este bine să te încrezi, mai ales în necunoscuți. Falsul cumpărător pretinzând că dorește să cumpere mașina Ferrari 288 Gto, o mașină care costă în jur de 2 milioane de euro și care a aprținut lui Eddie Irvine a cerut să o testeze. Vânzătorului nu i-a trebuit mult să-l convingă să o cumpere și s-au urcat în mașină și au dat cheie.

 

După înconjurul orașului ei au ajuns și pe autostradă așa ca să poate auzi mai bine cum ”toarce ” motorul. Dar cumpărătorul nu era convins, așa că i-a cerut vânzătorului să conducă și el mașina. Hoțului nu i-a trebuit mult, s-a urcat la volan, dar înainte să se urce și vânzătorul acesta a dat cheiei și a călcat pe accelerație și dus a fost !

 

În prezent, poliția germană nu a reușit să identifice nici hotul, nici poziția mașinii, deși  este într-adevăr o mașină care trece neobservată.

Te-arputea interesa și Cutremur cu magnitudinea de 7.7 in Papua Noua Guninee: alerta tsunami

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.