Germania, câte 5 doze de vaccin injectate din greșeală la 8 angajați ai unui azil de bătrâni

La 24 de ore de la începerea campaniei europene de vaccinare anticovid , are loc un prim „accident” în Germania. Opt angajați ai unui azil de bătrâni au fost injectați din greșeală câte 5 doze de vaccin anticovid.

S-a întâmplat ieri în Germania, în orașul Stralsund. Patru dintre aceștia sunt sub observație în spital ca măsură de precauție, după ce au prezentat simptome ușoare de gripă la scurt timp dupè injectare. Eroarea este atribuibilă faptului că fiecare fiolă de vaccin conținea 5 doze.

Citește și Covid, alte 30 de mii de cazuri în Marea Britanie. Oamenii de știință: ”Anglia are nevoie de o nouă blocare”

Biontech asigură, anunțând că în faza de experiment,   a administrat doze mai mari decât cele prevăzute în prezent pentru candidați, fără a avea consecințe grave.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.