Germania: blocarea s-a prelungit până pe 14 martie

Germania se pregătește să prelungească blocajul dur împotriva pandemiei până pe 14 martie. Decizia va fi anunțată la sfârșitul summitului în desfășurare dintre cancelarul Merkel și premierele celor 16 landuri federale .

Citește și Max Loughan, cel mai inteligent copil din lume explică Cine și ce este Dumnezeu

În ciuda faptului că numărul de noi infecții a scăzut semnificativ ( 8.000 în ultimele 24 de ore cu o incidență medie săptămânală de 68 de cazuri la 100.000 de locuitori), nivelul de alarmă rămâne ridicat din cauza a prea multor decese (813 în ultimele 24 de ore) și în special datorită faptului că noi variante de Covid-19 au fost identificate printre noile cazuri de infecție , în special britanice și sud-africane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.