Germania, bilanțul victimelor din Trier: 5 morți și 15 răniți Șoferul a fost arestat, „este un german de 51 de ani”

O mașină a lovit un grup de persoane în zona pietonală din Trier, Germania , provocând 5 decese și 15 răniți (dintre care cel puțin 3 sunt în stare foarte gravă), după cum a raportat ministrul de interne Roger Lewenz. Polițiștii au confiscat mașina și l-au arestat pe șofer, un german în vârstă de 51 de ani. Printre victime se numără și un bebeluș de nouă luni. Celelalte victime sunt trei femei în vârstă de 73, 25 și 52 de ani și un bărbat de 45 de ani, toți din Trier. Potrivit ministrului Roger Lewenz, trei persoane se află în condiții foarte grave, 5 în condiții grave, 6 răniți ușor și alte zeci de persoane traumatizate.

Un martor a declarat că a văzut mașina intrând cu viteză mare în pietonii din zona utilizată în mod tradițional pentru piețele de Crăciun, anulate din cauza Covid. Șoferul va răspunde pentru crimă și răni agravate , a declarat șeful procurorului local într-o conferință de presă. “Nu avem niciun indiciu care să facă să ne gândim la un motiv politic, terorist sau religios”, a spus el. Bărbatul de 51 de ani nu are antecedente penale și era beat. Va fi supus unui examen psihiatric.

Citește și Suedia, o mamă și-a ținut fiul de 30 de ani prizonier în casă: arestată

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.