Germania, bijuterii furate în valoare de un miliard de euro din Castelul Dresda

Banda de hoți nu a luat alte obiecte de mare valoare, dar voluminoase, precum vaze și tablouri s-au mulțumit cu …mărunțișuri

Furt de mare ecou în Germania. Bijuterii antice, în valoare de aproximativ un miliard de euro, au fost furate din camera celebrului „Gruene Gewoelbe” („Green Vaults”) din castelul Dresdei . Hoții, a explicat poliția, au reușit să scape.

Citește și : Șase copii a unei familii au murit în condiții misterioase, tatăl era convins ca un demon îi bântuia casa

Banda a luat doar bijuterii antice, lăsând la fața locului alte obiecte de mare valoare, dar voluminoase, precum vaze și tablouri. Castelul a fost înconjurat de forțe de securitate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.