Germania, Armin Laschet este noul președinte al CDU: era lui Merkel s-a terminat

Armin Laschet este noul președinte ales de congresul CDU din Germania. Laschet, care înlocuiește Angela Merkel în fruntea partidului creștin-democrat german, a câștigat votul împotriva lui Friedrich Merz cu 521 de voturi pentru și 466 de voturi.

Laschet a mulțumit pentru încredere: „Sunt conștient de responsabilitate”, a spus el. “Mă voi asigura că Uniunea poate decide cancelarul în alegerile federale”, a spus el.

Citește și Covid, China a construit un spital în cinci zile: este primul din cele șase planificate lângă Beijing

” Vom câștiga numai dacă rămânem puternici în centrul societății“, a spus Laschet adresându-se congresului virtual CDU, înainte de vot, și subliniind că acesta este obiectivul pe care el și Jens Spahn îl urmăresc „ca echipă”. “CDU nu este un show individual”, a adăugat el, subliniind că, dacă astăzi mulți cred mai întâi în Angela Merkel și apoi în partid, încrederea în CDU trebuie acum restabilită.

„Poate că nu sunt omul cu o punere în scenă perfectă, dar sunt Armin Laschet și puteți avea încredere în mine”, a adăugat el. Ministrul președintelui Westfaliei a arătat un semn norocos, primit pentru discursul de astăzi de tatăl său: „Tatăl meu mi-a spus, spuneți oamenilor că pot avea încredere în voi”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.