Germania, apelul unei grădini zoologice: „Ajutați-ne, trebuie să ucidem unele animale pentru a le hrăni pe altele”

Directorul grădinii zoologice solicită fonduri publice și private pentru salvarea specimenelor de la moarte

Situația de la grădina zoologică Neumünster din nordul Germaniei este dramatică din cauza închiderii din cauza situațiilor de urgență coronavirus . Directorul Verena Kaspari a explicat că din cauza absenței vizitatorilor și a fondurilor pentru menținerea structurii și pentru a asigura supraviețuirea unor animale, va fi necesară uciderea unor animale.

O decizie îngrozitoare care nu ar rezolva problema financiară prin care trece grădina zoologică. Structura, pe lângă solicitarea de donații private, cere un ajutor de stat de o sută de milioane de euro. Asociația națională a grădinilor zoologice germane a explicat de fapt că costurile obișnuite de gestionare sunt enorme și, în cele mai multe cazuri, nu sunt suficiente resurse pentru a face față acestei crize.

Cu restaurantele din New York închise, pentru a supraviețui șobolanii se mănâncă între ei

O altă problemă este starea emoțională a animalelor . Multe exemplare sunt obișnuite să fie centrul atenției vizitatorilor, iar acum, când grădina zoologică este închisă, sunt singure considerând că și  personalul este în număr redus. Acest lucru ar putea crea probleme psihologice în special pentru maimuțe, foci și papagali.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.