Germania : 70 de opere de artă distruse în muzeele din Berlin

Șaptezeci de opere de artă și antichități au fost avariate într-un atac asupra mai multor muzee din Berlin. „Atacul”, conform celor raportate online de Bild, datează din 3 octombrie. Muzeele Pergamon, Alte Nationalgalerie și Neues Meseum au fost afectate.

Citește și Tragedie de familie: o mamă și-a lovit fiica de 3 ani cu ciocanul în cap până a ucis-o

Potrivit tabloidului, autorul ar fi un teoretician al conspirației fanatice în vârstă de 39 de ani, Attila Hildmann, care în trecut definise Muzeul Pergamon drept „Tronul lui Satana”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.