George Floyd, o fetița de 5 ani în lacrimi întreabă un polițist: „O să mă împuști?” VIDEO

O fetița de 5 ani întreabă un polițist în lacrimi : „Mă vei împușca?”  În Houston, Texas, ca și în alte zeci de orașe din Statele Unite, protestele sunt încă la ordinea zilei  pentru moartea lui George Floyd. Dar din această mare metropolă de pe golful Galveston s-a întâmplat ceva care a rupt  internetul în două. Protagoniștii sunt o fată afro-americană în vârstă de 5 ani care, în timp ce era cu tatăl ei, a început dintr-o dată a început să plângă, poate speriată de prezența agenților înarmați,  și un polițist care a consolat-o într-un mod emoționant.

Canada, aborigenă ucisă cu 5 focuri de armă de poliție: solicitată o ancheta publică

Fata l-a întrebat pe agent cu frică: “Ne vei împușca?” Polițistul a îngenuncheat în fața micuței, a mângâiat-o spunând: ”Suntem aici pentru a vă proteja, ok? Nu suntem aici pentru a vă răni. Puteți protesta, puteți sărbători, puteți face orice vreți, doar să spargeți nimic ».

Dialogul emoționant a fost postat pe Twitter de tatăl fetiței, Simeon Bartee.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.